Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οδηγώντας ATV / QUAD & ATV UTILITY

Όποια και αν είναι η χρήση των ATVs, εργασία ή αναψυχή, πριν τα χρησιμοποιήσουμε, όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τη λειτουργία τους, τις δυνατότητές τους, αλλά και τους βασικούς κανόνες ασφαλείας κατά την οδήγηση.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή ενημέρωση. Για το λόγο αυτό σας παραπέμπουμε στα 2 εγκυρότερα Ινστιτούτα για την ασφαλή οδήγηση των ATVs, της Αμερικής – Καναδά (ATVSAFETY INSTITUTE) www.atvsafety.org.

http://www.atvsafety.org/InfoSheets/ATV_Riding_Tips.pdf και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο (EUROPEAN ATV SAFETY INSTITUTE) http://www.quadsafety.org/SafetyandEquipment.aspx, για να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους σε ότι έχει σχέση με την ασφάλεια σας οδηγώντας ένα ATV για διασκέδαση – αναψυχή.

Εκτός των δυο πλέον έγκυρων Ινστιτούτων ο υποψήφιος αγοραστής αξίζει να επισκεφτεί ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής, στη ΝΤΑΚΟΤΑ http://www.sdstate.edu/abe/extension/sofy/resources/upload/ATV-SAFETY.pdf και το Αγγλικό forum για ATV http://www.donnies.co.uk/10-safety-tips-when-riding-a-quad-or-atv/

Όταν οδηγείται όμως στους δρόμους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Λίγες χρήσιμες πληροφορίες για οδήγηση στους δρόμους με κίνηση μπορείτε να βρείτε από το γαλλικό περιοδικό Quad-infos.com, μπαίνοντας στη διεύθυνση http://quad-infos.com/page-conduite-1.html

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Γαλλική αγορά είναι η πρώτη σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε ATV / UTV.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εφόσον επιθυμείτε και τα παρακάτω video του EUROPEAN ATV SAFETY INSTITUTE.

AUTO PROFIT S.A.

Μία εταιρία με όραμα!

Η AUTO PROFIT ιδρύθηκε το έτος 1994 με την επωνυμία Auto Profit LTD και έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού 250.

Από το 1998 άλλαξε εταιρική μορφή, έγινε Ανώνυμη Εταιρία και μεταφέρθηκε στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1.123τ.μ. στη Λεωφόρο Συγγρού 294.

Ήταν η πρώτη ελληνική εταιρία που έκανε παράλληλη εισαγωγή καινούργιων αυτοκινήτων Suzuki από το 1994 έως το 2012, με πελάτες εκτός της λιανικής , μεγάλες εταιρίες ενοικίασης HERTZ , AVIS, EUROPCAR, κλπ. Από το 2011 προσέθεσε στις δραστηριότητες της την εισαγωγή δίκυκλων και τετράκυκλων οχημάτων και ειδικότερα UTV side by side.. Από το 2015 η Auto Profit AE είναι μέλος του δικτύου Renault – Dacia και από το 2016 μέλος του δικτύου SsangYong

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ